DVDW Advocaten

Stand van de Advocatuur 2012

vrijdag 30 maart 2012: Nieuws

DVDW Advocaten op plaats 48 in de Stand van de Advocatuur 2012.

De Stand van de Advocatuur is een jaarlijkse trendonderzoek over de advocatuur en juridische dienstverlening in Nederland. Het geeft trends, nieuwe ontwikkelingen en opvallende zaken aan. Jaarlijks wordt hierin ook de Top 50 van advocatenkantoren - gemeten naar het aantal advocaten - gepresenteerd. Dit jaar zijn vijf kantoren toegetreden tot de Top 50, waarvan DVDW Advocaten er één is. Over de periode van de afgelopen 5 jaar behoort DVDW Advocaten tot de top 3 van de snelste groeiers.

Dat DVDW Advocaten ook genoemd wordt bij de kantoren die mogelijkheden bieden voor het lopen van een studentstage, onderstreept het belang dat wij hechten aan onze bijdrage aan een goede opleiding van nieuwe advocaten en juristen.

Plaats een reactie

Reacties op dit bericht zijn niet (meer) mogelijk.

Evenementen

Actueel

Ons laatste nieuws

Print deze pagina