DVDW Advocaten

De Rotterdamse vestiging van DVDW Advocaten verhuist naar “Millennium Tower” aan Weena 690 in Rotterdam

woensdag 3 mei 2017

De Rotterdamse vestiging van DVDW Advocaten gaat in het voorjaar van 2017 verhuizen naar de 27e en 28e verdieping van de Millennium Tower aan het Weena in Rotterdam. De Millennium Tower is een 131 meter hoog gebouw met 34 verdiepingen tegenover het Rotterdam Centraal Station in Rotterdam. Oftewel, midden in het Central Business District van Rotterdam op het snijpunt van het commerciële en culturele hart van de stad. De Millennium Tower is ontworpen door architecten van het Canadese architectenbureau Webb Zerafa Menkes Housden, die zich hierbij, naar zij zeggen, hebben laten inspireren door de Empire State Building en de Chrysler Building in New York.

De verhuizing past binnen de strategie van DVDW Advocaten: "De bereikbaarheid van ons nieuwe kantoor in Rotterdam met het openbaar vervoer en de auto is optimaal, zowel voor onze cliënten als onze medewerkers. Bovendien kunnen we onze cliënten ontvangen in een modern kantoor dat voldoet aan de eisen van deze tijd. En dat midden in het commerciële hart van Rotterdam", aldus Leonard Boender en Theo Hanssen, beiden partner bij DVDW Advocaten en het bestuur vormend.

Kabaz Architecten zorgt in opdracht van DVDW Advocaten voor de inrichting en verbouwing van de nieuwe kantoorruimte.

De verhuizing staat gepland op 24 mei 2017. Op de dag van de verhuizing zijn we gewoon bereikbaar op onze gebruikelijke telefoon- en faxnummers en e-mail.

Plaats een reactie

Reacties op dit bericht zijn niet (meer) mogelijk.

Evenementen

Actueel

Ons laatste nieuws

Print deze pagina