DVDW Advocaten

DVDWomen 13 juni 2018: Technologie in onze toekomst door Ena Voûte, decaan van de TU Delft

vrijdag 1 juni 2018: nieuws

Op woensdag 13 juni 2018 staat de eerstvolgende DVDWomen bijeenkomst op de agenda.

Dit keer staat de bijeenkomst in het teken van technologie in onze toekomst. De wereld van morgen gaat immers over de technologie van vandaag. Wat staat ons allemaal te wachten? Voor organisaties is het een absolute must om te blijven innoveren. Maar hoe doe je dat?

Tijdens de bijeenkomst zal prof. ir. Ena Voûte, decaan van de TU Delft, aan aantal belangrijke trends en technologieën adresseren die een impact zullen hebben op onze activiteiten. Denk aan blockchain, artificial intelligence en virtual reality. Zij zal tips geven hoe organisaties op deze trends kunnen inspelen en hoe zij daarop kunnen worden ingericht.

Aanmelden kan nog! Voor meer informatie over het programma verwijzen wij naar de uitgebreide uitnodiging.

Graag tot ziens op 13 juni!

Plaats een reactie

Reacties op dit bericht zijn niet (meer) mogelijk.

Actueel

Ons laatste nieuws

Print deze pagina