DVDW Advocaten

Bestuurdersaansprakelijkheid en pensioenpremies

vrijdag 24 augustus 2018: nieuws

Als een rechtspersoon zijn pensioenpremies niet betaalt aan een verplicht gesteld bedrijfstakpensioenfonds kan dat ertoe leiden dat de bestuurders van een rechtspersoon voor het onbetaald blijven van die pensioenpremies, naast de rechtspersoon, aansprakelijk zijn. In een recentelijk door Rien Visscher geschreven publicatie in het Maandblad voor Ondernemingsrecht wordt hier verder op ingegaan. De publicatie biedt handvatten voor pensioenfondsen en voor bestuurders bij bestuurdersaansprakelijkheidskwesties wegens het onbetaald blijven van pensioenschulden.

Voor meer informatie kunt u de volledige publicatie downloaden

Plaats een reactie

Reacties op dit bericht zijn niet (meer) mogelijk.

Actueel

Ons laatste nieuws

Print deze pagina