DVDW Advocaten

Nieuw kantoor DVDW Advocaten Den Haag

donderdag 6 september 2018

De Haagse vestiging van DVDW Advocaten zal in het eerste kwartaal van 2019 verhuizen naar de 8e en 9e verdieping van de Monarch, gelegen in het Beatrixkwartier in Den Haag, oftewel in het Central Business District van Den Haag.

Het plan "Monarch" bestaat uit drie nieuwe ontwikkelingen en een bestaand gebouw dat volledig is gerenoveerd. Het spectaculaire ontwerp is van Meyer & van Schouten Architecten. Het gebouw heeft een hoogte van 72 meter en het voldoet aan de hoogste ambities op het gebied van duurzaam bouwen (BREEAM Excellent). Het Beatrixkwartier werd eerder verkozen tot één van de beste kantoorlocaties in Nederland.

Modern kantoor met optimale bereikbaarheid

– Theo Hanssen en Leonard Boender

"Met onze verhuizing van onze Rotterdamse vestiging naar de Millennium Tower hebben we bewust gekozen voor een modern kantoor dat volledig voldoet aan de eisen van deze tijd. De keuze voor de Monarch sluit hier naadloos op aan. Een optimale bereikbaarheid, ook met het openbaar vervoer, op loopafstand van de rechtbank en gerechtshof en midden in het zakelijk hart van Den Haag. We hebben gemerkt dat cliënten en relaties de stap die we hebben gezet in Rotterdam zeer hebben gewaardeerd en we zijn ervan overtuigd dat dit ook voor de Monarch zal gelden", aldus Theo Hanssen en Leonard Boender.

Casper Schwarz Architects zorgt in opdracht van DVDW Advocaten voor de verbouwing en inrichting van de nieuwe kantoorruimte.

Monarch_nieuws_groot

Plaats een reactie

Actueel

Ons laatste nieuws

Print deze pagina