DVDW Advocaten

Onze Haagse vestiging verhuist op 29 mei 2019 naar de Monarch Tower

donderdag 9 mei 2019

Per 29 mei 2019 zal de Haagse vestiging van DVDW Advocaten verhuizen naar de 8e en 9e verdieping van de Monarch Tower in Den Haag.

Het nieuwe adres is:
Prinses Beatrixlaan 5
2595 AK Den Haag
 
Er verandert niets aan onze postbus en de telefoon- en faxnummers. Ook houdt onze vestiging in Rotterdam hetzelfde adres. Op de dag van de verhuizing zijn we zoals altijd per telefoon en e-mail bereikbaar.
 
Deze verhuizing is meer dan een fysieke verplaatsing. Nu wij ons 16e jaar als experts in the laws of business ingaan, richten we ons op de toekomst. De Monarch Tower, een gloednieuwe en duurzame kantoortoren in het hart van het Haagse Central Business District, is daarvoor de perfecte locatie en een geschikte setting. Daarbij is Den Haag een stad die geschiedenis op prijs stelt, maar ook ontwikkeling hoog in het vaandel draagt: iets waar wij ons sterk mee identificeren.

Benieuwd naar onze nieuwe locatie?

U bent van harte welkom!
 
De Monarch Tower bevindt zich in het Beatrixkwartier van Den Haag. Het plan "Monarch" bestaat uit 3 nieuwe ontwikkelingen en een volledig gerenoveerd gebouw, met een ontwerp van Meyer en Van Schooten Architecten. Het 72 meter hoge gebouw is bijzonder duurzaam, met 'Excellent' als BREEAM-beoordeling.

Plaats een reactie

Reacties op dit bericht zijn niet (meer) mogelijk.

Actueel

Ons laatste nieuws

Print deze pagina