DVDW Advocaten

Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht is voortdurend in beweging. De Wet Werk en Zekerheid heeft in 2015 voor een ingrijpende wijziging van het ontslagrecht gezorgd. Daarnaast bestaat al langer een toenemende vraag naar flexibiliteit op de arbeidsmarkt, maatwerk en alternatieve arbeidsverhoudingen naast de 'klassieke' arbeidsovereenkomst.

De vele veranderingen en de zich daardoor ook steeds wijzigende rechtspraak bieden voor ondernemers zeker kansen, maar kunnen ook tot valkuilen leiden.

De sectie Arbeidsrecht van DVDW Advocaten stelt zich ten doel haar cliënten optimaal te informeren en te begeleiden, zodat zij hun weg kunnen vinden op deze lastige terreinen. Wij doen dit op de eerste plaats door middel van advisering, waarbij korte lijnen, snelheid en praktische oplossingen centraal staan, maar uiteraard hebben wij ook veel ervaring met het voeren van uiteenlopende juridische procedures.

De sectie houdt zich bezig met het Algemeen Arbeidsrecht in brede zin en daarbinnen heeft de sectie een specifieke focus op het Pensioenrecht en Corporate Arbeidsrecht.

Wij voorzien onze cliënten en relaties regelmatig van belangrijke informatie over wetswijzigingen en nieuwe ontwikkelingen in de rechtspraak door middel van seminars en nieuwsbrieven. 'Open' kennisoverdracht dus, naast permanente en/of ad hoc-advisering en begeleiding.

Contactpersonen Arbeidsrecht

Marc.jpg

Marc de Leeuw

Rob.jpg

Rob Simons

Mark

Mark Putting

Booike Mensink_thumb

Booike Mensink

........................................................................

Nieuwsbrieven en Evenementen

Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws, de juridische ontwikkelingen en actualiteiten en onze diverse evenementen.

 

Meer informatie en aanmelden

Onze Expertise

Arbeidsrecht

Print deze pagina