DVDW Advocaten

Betrokken, strategisch en efficiënt 

Conflicten zijn soms onvermijdelijk. Wij staan met expertise aan uw zijde in nationale en internationale ondernemingsrechtelijke geschillen. Zo bent u in staat de beste strategische keuzes te maken. Of dat nu scherp procederen betekent of het bereiken van een minnelijke oplossing. Wij zijn betrokken, denken met u mee en adviseren concreet en doelgericht.

 

Wij ondersteunen u bij:

 

  • Voorkomen van geschillen: Wij zien regelmatig geschillen die eenvoudig hadden kunnen worden voorkomen door het maken van goede afspraken voor potentiële geschillen. Wij zijn daarom als geen ander in staat u te adviseren, zodat u uw risico's kunt beperken. Praktisch en praktijkgericht.

 

  • Onderhandelen: Procederen is lang niet altijd in uw belang of dat van de onderneming. Als er ruimte is voor een sterke regeling, dan vinden wij die voor u. Wij brengen uw beste argumenten naar voren, zijn creatief en houden uw commerciële belangen voor ogen.

 

  • Procederen bij de rechtbank, het gerechtshof, de Ondernemingskamer of in arbitrage: spoed, strategische of commerciële overwegingen en/of financiële moeilijkheden kunnen meebrengen dat het voeren van procedures wenselijk is. Ons uitgangspunt is strategisch, efficiënt en overtuigend procederen op basis van een sterke juridisch inhoudelijke kennis en jarenlange proceservaring in complexe en uitdagende dossiers.

 

  • Nationale en internationale ondernemingsrechtelijke geschillen: Een onderneming beperkt zich vaak niet tot de landsgrenzen. Het komt daarom regelmatig voor dat er internationale aspecten komen kijken bij een ondernemingsrechtelijk geschil. Dit kan zich uiten in cultuurverschillen, maar ook in het van toepassing zijn van verschillende rechtsstelsels en jurisdicties. Wij hebben veel ervaring met geschillen in een internationaal jasje en in het optreden voor en tegen internationale partijen. Ook kunt u vertrouwen op een sterk en flexibel internationaal netwerk.

Contactpersonen Corporate Dispute Resolution

 Marjon Lok

Marjon Lok (sectiecoördinator)

 

Marlies Siegers_thumb

Marlies Siegers

........................................................................

 

Nieuwsbrieven en Evenementen

Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws, de juridische ontwikkelingen en actualiteiten en onze diverse evenementen.

 

Meer informatie en aanmelden

 

 Onze Expertise

Corporate Dispute Resolution

Print deze pagina