DVDW Advocaten

Bereid u nu voor en wees gereed vóór 25 mei 2018

Per 25 mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De regels van deze nieuwe verordening gelden voor alle organisaties: groot en klein. De wetgeving heeft consequenties voor vrijwel elke onderneming. Heeft u personeel in dienst of zijn uw klanten consumenten? Biedt u (elektronische) systemen aan waarin persoonsgegevens worden verwerkt? In alle gevallen dient u te voldoen aan de nieuwe regels. Wij helpen u graag om op gestructureerde wijze een gedegen privacybeleid in te richten. Hierbij zorgt ons team ervoor dat u bij elke stap ondersteund wordt met de nodige expertise.

Praktische en concrete oplossingen

DVDW Advocaten heeft een Taskforce AVG opgericht om bedrijven te begeleiden in het kader van de nieuwe wetgeving. Zo zorgt u ervoor dat u voorbereid en zo veel mogelijk "compliant" bent. Mocht u bezoek krijgen van de Autoriteit Persoonsgegevens, dan kunt u laten zien dat u de nodige stappen heeft gezet. DVDW Advocaten denkt met u mee en draagt praktische oplossingen aan. Wij benoemen niet enkel risico's maar durven u concreet te adviseren. Het maakt daarbij niet uit of u een reeds bestaand privacybeleid wil toetsen of dat u nog geen privacybeleid heeft, maar dit wilt invoeren in het licht van de verordening.

Een effectief privacybeleid vergt een breed draagvlak binnen uw organisatie en heeft raakvlakken met aspecten van organisatorische, juridische en technische aard. Daarom is een multidisciplinaire benadering naar onze overtuiging de optimale en meest efficiënte aanpak.

Aldus kan op de meest praktische en oplossingsgerichte manier tot een goede analyse, aanpak en uitvoering worden gekomen. Daarom werken wij intensief samen met ICT-bedrijven (waaronder Thirdwave PCS) en bieden wij u graag de mogelijkheid om gebruik te maken van onze directe, geïntegreerde benadering.

Contactpersonen taskforce

Onze taskforce bestaat uit een team advocaten met verschillende specialismes, zodat uw privacybeleid vanuit de verschillende perspectieven kan worden bezien.

Meer informatie over de taskforce vindt u op de expertisepagina

........................................................................

 

Samenwerking ICT-bedrijven

DVDW Advocaten werkt samen met ICT-bedrijven (waaronder Thirdwave Privacy Compliance Solutions) voor advisering omtrent de AVG.

Lees verder

........................................................................

 

Nieuwsbrieven en Evenementen

Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws, de juridische ontwikkelingen en actualiteiten en onze diverse evenementen.

 

Meer informatie en aanmelden

Taskforce AVG

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Print deze pagina