DVDW Advocaten

Samenwerking ICT-bedrijven

DVDW Advocaten werkt samen met ICT-bedrijven (waaronder Thirdwave Privacy Compliance Solutions) voor advisering omtrent de AVG. Een effectief privacybeleid vergt immers een benadering die niet alleen de juridische aspecten belicht, maar waarbij ook aandacht is voor bedrijfsprocessen, risicobeheersing en ICT. Het is daarom zaak om professionals bij elkaar te brengen met kennis van de benodigde deelgebieden.

Met de geïntegreerde aanpak wordt u optimaal ondersteund bij het inrichten van een effectief privacybeleid. Met de juridische expertise van DVDW Advocaten en de kennis en ervaring van ICT-bedrijven op het gebied van compliance en techniek, wordt u optimaal ondersteund in alle facetten van uw privacybeleid. Hoewel partijen onafhankelijk van elkaar opereren, ontvangt u één helder en afgestemd advies. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Contactpersonen Taskforce

Onze taskforce bestaat uit een team advocaten met verschillende specialismes, zodat uw privacybeleid vanuit de verschillende perspectieven kan worden bezien.

Meer informatie over de taskforce vindt u op de expertisepagina

 

Nieuwsbrieven en Evenementen

Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws, de juridische ontwikkelingen en actualiteiten en de diverse evenementen van DVDW Advocaten.

Meer informatie en aanmelden

Taskforce AVG

Samenwerking ICT-bedrijven

Print deze pagina