DVDW Advocaten

Eveline Kruisifikx

Advocaat - Corporate Advisory en Governance en Fusies en Overnames

Eveline Kruisifikx is werkzaam in Den Haag en maakt deel uit van de secties Corporate Advisory en Governance en Fusies en Overnames.

 

Specialisatie

Eveline houdt zich bezig met het ondernemingsrecht met aandacht voor herstructureringen en (her-)financieringstransacties.

 

Voorbeelden van zaken

  • Begeleiden verkoop datacenters (2013-2015)
  • Vennootschappelijke en financiele herstructurering van een (internationale) zakelijke dienstverlener actief in project management, recruitment en consultancy (2013-2014)
  • Begeleiden en adviseren van de Raad van Bestuur bij herfinanciering en herstructurering van een Europees productiebedrijf met circa € 650 miljoen omzet (2012-2013)
  • Financiële herstructurering van TCN Urop SE en de aan haar gelieerde ondernemingen (2012)
  • Onderdeel van het team van DVDW Advocaten dat de (financiële) herstructurering heeft begeleid van Hof van Saksen, een groot leisure park (2011)
  • Betrokken bij de herstructurering van een franchise organisatie met 200 franchisenemers (2011)
  • Onderdeel van het team van DVDW Advocaten dat zich bezig heeft gehouden met de herstructurering van de electronicaketen It's Electronics (2011)
  • Adviseren over financiering- en zekerheden gerelateerde onderwerpen en opstellen van financierings- en zekerheidsdocumentatie
  • Adviseren en procederen over bestuurdersaansprakelijkheid en pauliana-vraagstukken binnen en buiten faillissement

 

Ervaring en opleiding

Eveline studeerde in 2010 cum laude af in LL.M International Business Law aan de Universiteit van Tilburg. Tijdens haar studie heeft Eveline een aantal juridische en (bedrijfs)economische vakken gevolgd aan de Universiteit Luigi Bocconi te Milaan. Verder is zij tijdens haar studie actief geweest in verschillende commissies van de Juridische Faculteitsvereniging van de Universiteit van Tilburg. Eveline is sinds 2010 werkzaam bij DVDW Advocaten. In 2015 heeft Eveline de specialisatieopleiding Financiering en Zekerheden aan de Grotius Academie met succes afgerond.

Contactgegevens

Eveline Kruisifikx

Advocaat - Corporate Advisory en Governance en Fusies en Overnames

+31 70 354 70 54

+31 70 350 10 24

kruisifikx@dvdw.nl

Den Haag

Download CV

Download als vCard

Onze Mensen

Kwaliteit in ons werk uit zich in de kunde van onze mensen

Print deze pagina