DVDW Advocaten

Kirsten Moonen

Advocaat - Corporate Advisory en Governance, Corporate Dispute Resolution en Taskforce AVG

Kirsten Moonen is als advocaat werkzaam te Den Haag en maakt deel uit van de secties Corporate Advisory en Governance, Corporate Dispute Resolution en de Taskforce AVG.

 

Specialisaties

Kirsten houdt zich bezig met het ondernemingsrecht en met name met het adviseren van middelgrote en grote ondernemingen over ondernemingsrechtelijke vraagstukken. Ook adviseert en procedeert zij in commerciële en ondernemingsrechtelijke geschillen. Bovendien is Kirsten actief binnen de Taskforce AVG, welke taskforce zich richt op vraagstukken omtrent data, privacy en alles wat daarmee samenhangt.

 

Ervaring en Opleiding

In 2017 heeft Kirsten haar studie Onderneming & Recht aan de Universiteit van Utrecht afgerond. Zij heeft zich daarbij gespecialiseerd in commerciële transacties en het mededingingsrecht.

Kirsten heeft zich tijdens haar studie actief ingezet voor haar studentenvereniging en heeft als vrijwilliger gewerkt voor de Rechtswinkel in Utrecht. Daarnaast heeft ze bij een drietal kantoren stage gelopen op het gebied van ondernemingsrecht, vastgoed- en mededingingsrecht.

Sinds augustus 2017 is Kirsten werkzaam voor DVDW Advocaten.

Contactgegevens

Kirsten Moonen

Advocaat - Corporate Advisory en Governance, Corporate Dispute Resolution en Taskforce AVG

+31 70 354 70 54

+31 70 350 10 24

moonen@dvdw.nl

Den Haag

Download CV

Download als vCard

Onze Mensen

Kwaliteit in ons werk uit zich in de kunde van onze mensen

Print deze pagina