DVDW Advocaten

Je bent altijd verzekerd van een specialistische en professionele kijk op de zaak en het meedenken met de ondernemer is hun ook niet vreemd.

– Aad Beemster, DGA

"In onze business komen we met veel veelzijdige vraagstukken in aanraking. Omdat DVDW Advocaten op diverse vlakken know how in huis heeft, is dat prettig werken. Je bent altijd verzekerd van een specialistische en professionele kijk op de zaak en het meedenken met de ondernemer is hen ook niet vreemd. Voor ons de mix en de reden om al jarenlang naar alle tevredenheid DVDW Advocaten te vragen ons bij te staan in zeer uiteenlopende kwesties."

......................................................................................................................

De routine, de zelfverzekerdheid, de rust, de enorme vakkennis en professionaliteit van de dynamische advocaten die dit dossier ter hand namen, hebben zeer veel respect afgedwongen.

– CEO, CFO van zakelijke dienstverlener met ca. 400 werknemers

"Recent werd onze Groep opgeschrikt door het feit dat de financier van één van onze dochterbedrijven de kredietkraan dicht wilde draaien. Binnen slechts één week veranderde 'willen' in 'doen'. En dat vlak voor de salarisbetalingen. Paniek in de tent.

Doorverwezen door een lid van onze Raad van Advies kwamen wij in contact met DVDW Advocaten. De routine, de zelfverzekerdheid, de rust, de enorme vakkennis en professionaliteit van de dynamische advocaten die dit dossier ter hand namen, heeft zeer veel respect afgedwongen. Het elan waarmee zij de dialoog met de financier aangingen, heeft zijn positieve effecten gehad. Wij zijn DVDW Advocaten zeer erkentelijk voor de professionele steun die zij ons geboden hebben en bevelen dit mooie, dynamische en zeer vakbekwame advocatenkantoor met veel graagte aan."

......................................................................................................................

Als u op zoek bent naar een advocatenkantoor dat waarde toevoegt, beveel ik u DVDW Advocaten van harte aan.

– Dick Kievit, registeraccountant Omnibus Registeraccountants

"Doorverwijzen naar een andere dienstverlener doe je uitsluitend als je veel vertrouwen in die ander hebt. Ik ben jaren op zoek geweest naar een advocaat waar ik mijn cliënten met een gerust hart naar toe kan sturen. In 2005 heb ik die advocaat in de persoon van Leonard Boender gevonden. Ik ken hem als een uitermate deskundige en doelgerichte professional die echt waarde toevoegt voor zijn cliënt. De andere medewerkers van DVDW die ik inmiddels heb leren kennen, hebben ook deze instelling."

 

 

 

 

 

 

 Een vraag?

Neem contact met ons op.

Over DVDW

De mening van hen die onze werkwijze kennen

Print deze pagina