DVDW Advocaten

Jouw loopbaan

Vanaf de eerste dag bij DVDW Advocaten werk je doorlopend aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Aan je vakinhoudelijke kennis en vaardigheden. Ons streven is om van al onze medewerkers topprofessionals te maken.

 

Weten waar je aan toe bent

We investeren graag in talent en faciliteren zo jouw professionele groei. Vanzelfsprekend met goede opleidings- en ontplooiingsmogelijkheden in alle fases van je loopbaan. Loopbaanontwikkeling en -begeleiding vervullen daarin een belangrijke rol. Weten waar je aan toe bent is minstens zo belangrijk. Daarom hebben we duidelijke competentieprofielen vastgesteld. Zo weet je vanaf het begin wat van je verwacht wordt. En hoe je bij ons carrière kunt maken. Maar ook wat je er voor terug krijgt. Bij ons zijn de arbeidsvoorwaarden voor alle advocaten wel transparant en duidelijk.

 

Begeleiding op elk niveau

Iedere advocaat, van advocaat-stagiaire tot en met salary partner, heeft een interne begeleider. Zowel jij als jouw patroon/mentor hebben een actieve rol en verantwoordelijkheid als het gaat om jouw loopbaan. Onder meer door in overleg een persoonlijk ontwikkelplan op te stellen. En door jaarlijks samen tijdens een tweetal gesprekken (functionerings- en beoordelingsgesprek) jouw ontwikkeling te bespreken.

 

Ontwikkelen op verschillende gebieden

De loopbaan bij DVDW Advocaten staat dus in het teken van ontwikkeling. Dit voltrekt zich in verschillende fases. In de eerste jaren zal de nadruk liggen op het vakmanschap: inhoudelijke kennis en vaardigheden. Later staat de ontwikkeling ook in het teken van het leren opleiden en begeleiden van collega's, het ondernemerschap en het managen op sectie- en kantoorniveau. Je groeit op verschillende niveaus: als professioneel advocaat, als opleider/begeleider, als ondernemer en als mens.

Inhoudelijke kennis doe je op door het volgen van een interne of externe cursus, opleiding of training. Ondernemerschap ontwikkel je ook gaandeweg. Onder meer door het opbouwen van een goed netwerk. Dit vinden wij belangrijk voor al onze advocaten. Wij ondersteunen jou hierbij door het organiseren van uiteenlopende activiteiten voor en met relaties. En stimuleren jou hieraan actief deel te nemen, om lid te zijn van netwerkverbanden en vooral ook om daarin zelf initiatief te nemen.

 

Wat verwachten wij van jou?

Wij verwachten in ieder geval van al onze advocaten, van advocaat-stagiaire  tot partner, dat zij beschikken over:

  • Integriteit en betrouwbaarheid
  • Cliëntgerichtheid, sociaal intelligent en no nonsens houding
  • Gedrevenheid en ambitie om de beste te willen zijn
  • Juridische kennis en vaardigheden.

 

Wat kun jij van ons verwachten?

Advocaat-stagiaire

Als advocaat-stagiaire  ga je meteen in de praktijk aan de slag onder leiding van onze ervaren advocaten. Je maakt deel uit van één van onze gespecialiseerde secties. En loopt vanaf dag één mee in de dossiers van andere advocaten en verricht daarin werkzaamheden. Samen werken aan interessante zaken. Lees meer...


Ervaren advocaten

Wij onderscheiden ons van andere kantoren door onze aandacht voor de verdere ontwikkeling van onze ervaren advocaten, van medewerker tot partner. Wij verwachten van al onze ervaren advocaten dat zij echte specialisten zijn. En dat zij gerenommeerde specialisatie-opleidingen volgen. Lees meer...

Wil je ook bij DVDW aan de slag?

Bekijk dan onze vacatures.

Werken bij

doorgroeien tot een topprofessional

Print deze pagina