DVDW Advocaten

Kennismakingslunch

De kennismakingslunch van DVDW Advocaten is bedoeld voor rechtenstudenten, die in de laatste fase van hun studie zitten en zich willen oriënteren op de arbeidsmarkt.

Tijdens de lunch heb je de gelegenheid om allerlei vragen met betrekking tot de advocatuur en ons kantoor te stellen. We vertellen je graag hoe wij de advocatuur zien en met name hoe je je tot een professionele advocaat kunt ontwikkelen.

 

Meld je aan

Wil je graag eens op een informele wijze de sfeer bij DVDW komen proeven, een rondleiding door kantoor krijgen en kennismaken met onze mensen? Meld je dan aan voor de eerstvolgende kennismakingslunch door een e-mail te sturen naar werkenbij@dvdw.nl.

Een aantal reacties van de studenten naar aanleiding van een kennismakingslunch:

"Ik heb de kennismakingslunch als zeer plezierig ervaren. Het was een hele informele manier om écht kennis te kunnen maken met het kantoor. Door de lunch kon ik op een hele laagdrempelige manier al mijn vragen stellen, daarnaast kreeg ik een oprecht beeld van het kantoor door verhalen van de kantoordirecteur en een advocate. Door de rondleiding na de lunch heb ik echt de sfeer van het kantoor kunnen proeven. De kennismakingslunch was voor mij een hele goede manier om te kijken of het kantoor bij mij past."

"De kennismakingslunch is de manier bij uitstek om op informele wijze kennis te maken met en sfeer te proeven bij DVDW. Vanwege de kleine setting en de persoonlijke aandacht is er alle ruimte tot het stellen van vragen. De indruk van DVDW naar aanleiding van het raadplegen van de website heb ik tijdens de kennismaking bevestigd gezien. Ik kan het iedereen van harte aanraden!"

Ontmoet DVDW

tijdens een kennismakingslunch

Print deze pagina