DVDW Advocaten

"Afgelopen september werden wij door DVDW Advocaten ontvangen op de zevenentwintigste en achtentwintigste verdieping van de Millennium Toren te Rotterdam. Onder het genot van een broodje hebben we kennisgemaakt met een aantal advocaten van het kantoor en werden we gelijk uitgedaagd voor een potje tafelvoetbal op de afsluitende borrel. Hierna zijn wij in een anderhalf uur wegwijs gemaakt in het leerstuk van het concurrentiebeding - inclusief een zijstap naar alle uitdagingen die het gebruik van social media kan veroorzaken tussen werkgever en werknemer - met genoeg ruimte voor interactie. Afsluitend hebben we een zeer geslaagde borrel genoten met het kantoor. Helaas moet ik wel meedelen dat we genadeloos ingemaakt zijn met het beloofde potje tafelvoetbal! Nogmaals dank aan DVDW advocaten voor het organiseren van deze middag!" 

          - Elma Kuipers (coördinator master Arbeidsrecht Erasmus School of Law), naar aanleiding van de Masterclass Arbeidsrecht.

 

" De Masterclass Arbeidsrecht bij DVDW Advocaten werd gegeven door advocaten met passie voor hun vak, waardoor de praktijkcasussen echt gingen leven".

"De Masterclass Arbeidsrecht over het concurrentiebeding door het frisse, jonge team van arbeidsjuristen bij DVDW zorgde voor een leerzame en interactieve middag en gaf ons de mogelijkheid op een leuke manier kennis te maken met dit moderne en sfeervolle kantoor!"

         - studenten van de Master Arbeidsrecht van de Erasmus School of Law, naar aanleiding van de Masterclass Arbeidsrecht.

 

"Onlangs hebben wij met de Corporate Law Society (ondernemingsrechtelijk dispuut van de JSVU) een bezoek gebracht aan DVDW Advocaten in Den Haag. Deze dag stond in het teken van faillissementen. Tijdens een overheerlijke lunch konden we al op informele wijze kennis maken met een aantal kantoorgenoten. Daarna brak het inhoudelijke gedeelte aan, waarbij onze faillissementsrechtelijke kennis werd getest en bijgespijkerd. De groep werd vervolgens in tweeën verdeeld en beide teams werkten aan een casus. Wie zou de beste oplossing weten te vinden?! Er moest een keuze gemaakt worden welk bod het beste kon worden geaccepteerd voor de overname van een failliet gegane BV. Nadat beide teams gemotiveerd hun antwoord hadden overgelegd sloten we de dag af met een borrel, waarbij de studenten hun overige vragen nog konden stellen aan de aanwezige kantoorgenoten. Al met al was het een erg leerzame en gezellige dag, zeker voor herhaling vatbaar!"

- Anouk Schoenmakers (voorzitter Corporate Law Society), naar aanleiding van het kantoorbezoek en masterclass in Den Haag.

 

"30 studenten van de excellent beoordeelde master Arbeidsrecht die op hoog niveau werden uitgedaagd met aansprekende juridisch casus door een bevlogen team van arbeidsrecht advocaten. Geweldige sfeer, goede dynamiek met de studenten en nu al iets om naar uit te kijken voor volgend jaar. Kortom: geweldig!" 

- prof.mr.dr. A.R. Houweling, Hoogleraar Arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, naar aanleiding van de masterclass Concurrentiebeding in Rotterdam.


"In een interactief en enthousiasmerend college heeft DVDW een praktische inkleuring gegeven aan het wetenschappelijke kader dat wij in onze studie aangereikt hebben gekregen".

- Leendert-Jan Izelaar (masterstudent Arbeidsrecht ESL), naar aanleiding van de masterclass Concurrentiebeding in kantoor Rotterdam. 


"Kenmerkend voor ons kantoorbezoek aan DVDW was vooral het enthousiasme om ons inzicht te geven in de praktijk. De sfeer was oprecht, de presentatie bijzonder actueel en de gesprekken waren leerzaam. Het bezoek heeft op een positieve manier stof tot nadenken gebracht."

- Margriet Middelkoop (student Master Arbeidsrecht, Erasmus Universiteit Rotterdam), naar aanleiding van een kantoorbezoek.

 

"In een prachtig pand in Rotterdam werden wij gastvrij ontvangen. Na een leuke casus te hebben gedaan over onderhandelen binnen het ondernemingsrecht hebben we daarna de nuttige tips en tricks gekregen over hoe je nou gedegen onderhandelingen voert. Deze avond werd afgesloten met een borrel in het eigen restaurant/bar. DVDW Advocaten maakt een vlotte, georganiseerde en gezellige indruk als kantoor."

 - Paul Verweyen (student Togamaster Erasmus School of Law), naar aanleiding van de masterclass Onderhandelen in Rotterdam.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met onze personeelsafdeling of stuur een email naar werkenbij@dvdw.nl.

 

Andrea_kader
Personeelsafdeling Den Haag
Andrea Blok
T: 070 354 70 54

 

Marleen_kader

Personeelsafdeling Rotterdam
Marleen de Vos
T: 010 4400 500

Ontmoet DVDW

Reacties op onze kantoorbezoeken en masterclasses

Print deze pagina