DVDW Advocaten

Studentstage

Studeer je rechten en ben je aan het eind van je Bachelorfase of volg je een Master? En ben je benieuwd naar de praktijk? Maak kennis met de advocatuur en loop een studentstage bij DVDW Advocaten.

Wij bieden jaarlijks aan een aantal enthousiaste en veelbelovende studenten de mogelijkheid onder begeleiding van een ervaren advocaat mee te draaien op ons kantoor. Door de open en informele werksfeer wordt het bovendien een leuke tijd, waarin je jouw talenten ontwikkelt door hetzelfde te doen als jonge advocaten bij ons op kantoor. We proberen je zoveel mogelijk facetten van ons vak te laten zien. Je verricht research, bereidt notities voor en stelt concepten op. Bovendien ga je mee naar besprekingen met cliënten en woon je zittingen bij. Ook neem je deel aan de informele kantooractiviteiten.

In de regel duurt een stage twee maanden, maar andere perioden zijn mogeljik. Tijdens de stage ontvang je een stagevergoeding. Door de aard van onze werkzaamheden en de inrichting van onze organisatie hebben wij helaas alleen ruimte voor WO studenten.

 

De ervaring van...

Anxhela Gore deed haar studentstage bij DVDW Advocaten. Lees haar ervaringen hier.

...........................................................................................................

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor een studentstage stuur dan een brief met Curriculum Vitae, jouw cijferlijst en motivatie naar werkenbij@dvdw.nl.

 

 

Ontmoet DVDW

tijdens een studentstage

Print deze pagina