DVDW Advocaten

Samenwerkingsverbanden universiteiten

Bij DVDW Advocaten vinden wij het belangrijk om altijd te beschikken over de meest actuele kennis. Daarnaast dragen wij graag bij aan de opleiding van de nieuwe generatie advocaten en juristen. Hiertoe werken wij samen met onder andere universiteiten. Hieronder lees je meer over de specifieke samenwerkingsverbanden die wij hebben met de Erasmus Universiteit Rotterdam en het ICGI verbonden aan de Universiteit van Maastricht.


 
Erasmus School of Law

Vanaf 2009 is DVDW Advocaten official partner van de Rechtenfaculteit van de Erasmus Universiteit Rotterdam, de Erasmus School of Law (ESL). Het partnerschap ziet op een nadere samenwerking op het terrein van opleiding, kennisoverdracht, voorlichting en arbeidsmarktparticipatie. Advocaten van DVDW Advocaten verzorgen onderwijs aan studenten. Hoogleraren en andere docenten van de ESL geven o.a. inhouse opleidingen aan de advocaten in het kader van onze DVDW Academy. In het bijzonder participeert DVDW Advocaten in de Togamaster en de Master Arbeidsrecht.

  
Institute for Corporate Law, Governance and Innovation Policies

DVDW Advocaten heeft een samenwerkingsverband met het Institute for Corporate Law, Governance and Innovation Policies (ICGI). Het ICGI is verbonden aan de Rechtenfaculteit van de Universiteit Maastricht en doet wetenschappelijk onderzoek naar ondernemingen en de regels en wetgevingen waarmee zij te maken hebben in relatie met de steeds veranderende omgeving.
De combinatie van de eigen expertise van DVDW Advocaten met het wetenschappelijke karakter van ICGI resulteert in een nog betere dienstverlening aan onze opdrachtgevers. Tegelijkertijd biedt deze samenwerking een uitstekende mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan de juridische wetenschap. Zo verzorgt DVDW Advocaten regelmatig masterclasslezingen bij het ICGI.

 

 

 

 

 

 

ErasmusSchoolLaw

 

 

 

 

 

ICGI_rechts

Samenwerken

Investeren in kennis vinden wij heel belangrijk

Print deze pagina