DVDW Advocaten

DVDW Advocaten wint Gouden Zandloper 2013

maandag 25 maart 2013: Nieuws

DVDW Advocaten is afgelopen vrijdag onderscheiden met de Gouden Zandloper voor het snelst groeiende advocatenkantoor in de periode 2009-2013. Ons kantoor groeide van 26 advocaten in 2009, naar 38 nu (peildatum 1 januari); een groei van 46,2%.

Vanaf de start in april 2004 is DVDW Advocaten in staat geweest autonoom te groeien, niet alleen als het gaat om de kwantiteit maar ook juist wat betreft kwaliteit. Wij investeren in de kennis van onze cliënten, hun onderneming, ambitie en doelstellingen. Door mee te denken, snel tot de kern te komen en een duidelijk standpunt in te nemen, leveren wij echt toegevoegde waarde.

Het vertrouwen van onze cliënten en relaties in onze dienstverlening, stelt ons steeds opnieuw in staat verder te ontwikkelen en verder te groeien als gevestigd advocatenkantoor.

De Stand van de Advocatuur is het jaarlijkse trendonderzoek van Sdu Uitgevers naar de advocatuur in Nederland. Vorig jaar maakte DVDW Advocaten zijn entree in de Stand van de Advocatuur. Dit jaar staat kantoor op de 46e plaats. Meer informatie over de Stand van de Advocatuur kunt u vinden op de website advocatie.nl.

Plaats een reactie

Reacties op dit bericht zijn niet (meer) mogelijk.

Actueel

Ons laatste nieuws

Print deze pagina