DVDW Advocaten

Werken bij

De week van

Jij haalt graag het beste in jezelf naar boven. Je dagelijks verdiepen in de sectoren waarin onze cliënten werkzaam zijn is voor jou een tweede natuur. Wij verwachten van onze mensen de ambitie om te groeien, samen met ons. We worden graag verrast door jouw inbreng, scherpe inzichten en proactieve mentaliteit. Maak kennis met ons.

Verbonden met DVDW
 • DVDW Academy

  De DVDW Academy verzorgt een groot aantal inhoudelijke cursussen en competentiegerichte trainingen. Docenten komen van universiteiten, uit de rechterlijke macht of intern van DVDW.

 • Stages, masterclasses en lunches

  Ervaar zelf onze cultuur en werksfeer en kom langs tijdens bijvoorbeeld een inhousedag, kantoorbezoek, kennismakingslunch of loop studentstage bij ons.

De nieuwste vacaturesBekijk alle vacatures

 • (Aankomend) Partner M&A
  Den Haag

  Je hebt ruime praktijkervaring, opgedaan in M&A en een corporate praktijk, brede kennis van en ervaring met het ondernemings- en vennootschapsrecht en een solide eigen praktijk, een sterk netwerk en aantoonbaar in staat nieuwe business te genereren.

  Bekijk deze vacature

 • Advocaat-medewerker Ondernemingsrecht
  Den Haag

  Wij kenmerken ons door onze focus op zowel de inhoud en juridische kwaliteit als op het denken in uitdagingen en kansen. Jij hebt goede kennis van het vennootschapsrecht en een ondernemende mentaliteit met oog voor de juridische inhoud.

  Bekijk deze vacature

Werken bij

We investeren graag in mensen, daarmee in onze toekomst

Print deze pagina