DVDW Advocaten

Over DVDW Advocaten

DVDW Advocaten is een groeiend, middelgroot commercieel advocatenkantoor met vestigingen in Den Haag en Rotterdam. Wij richten ons met name op zakelijke opdrachtgevers. Voor beursgenoteerde ondernemingen, ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf, non-profit organisaties, overheden en vermogende particulieren staan wij iedere dag op scherp.

 

Duidelijk

DVDW Advocaten staat altijd voor u klaar. Wij staan stil bij de kleine letters achter de grote lijnen. Eén aanspreekpunt, meerdere disciplines. Een directe aanpak met heldere afspraken. Dat moet u aanspreken, daar vinden we elkaar. Veelzijdig als we zijn.

 

Betrokken

Onze cliënten zijn ons bestaansrecht. Daarom verdiepen wij ons in onze opdrachtgevers, hun bedrijfsprocessen, hun branches en hun vraagstelling. In partnership met onze opdrachtgevers realiseren we doelstellingen. We streven naar duurzame relaties. We vragen ons bij alles af wat u eraan heeft of ervan merkt. Wij kennen als ondernemers het klappen van de zweep van het ondernemen. Wij weten dus ook dat u niet zit te wachten op onnodig uitgebreide adviezen met allerlei mitsen en maren. Niet alleen in begeleidende en adviserende zin, maar ook als het aankomt op procedures.

 

Kwaliteit

Juist in een tijd waarin producten en diensten elkaar steeds minder ontlopen, is het van belang naar de allerhoogste kwaliteit te streven. Wij zijn ervan overtuigd dat compromisloos najagen van kwaliteit uiteindelijk door onze cliënten wordt beloond. Vandaar ook dat wij de rechtsontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden, deze ook becommentarieren en wetenschappelijk onderzoek doen, onder meer in samenwerking met het Institute for Corporate Law, Governance and Innovation Policies (ICGI).

 

Bron van inspiratie

Wat ons enthousiasmeert en drijft, is de liefde voor onze professie. Wij halen het beste uit onszelf om onze opdrachtgevers daadwerkelijk verder te helpen. Onze aanpak is niet traditioneel, maar doortastend en betrokken. Wij anticiperen en gaan door waar anderen opgeven. En vooral: wij kijken verder. Dienstverlening met een helder perspectief tegen redelijke tarieven.

DVDW winnaar Gouden Zandloper 2013

Gouden Zandloper 2013_rechts

De Gouden Zandloper is de onderscheiding voor het snelst groeiende advocatenkantoor in de periode 2009-2013.

Een vraag?

Neem contact met ons op.

 DVDW in het kort

  • 80 medewerkers
  • 44 advocaten
  • vestigingen in Den Haag en Rotterdam
  • corporate praktijk
  • 9 gespecialiseerde secties
  • nationaal en internationaal 

...........................................................................................

Rechtsgebieden

Lees meer over onze expertise... 

Over DVDW

Betrokken bij onze cliënten en hun business

Print deze pagina