DVDW Advocaten

Loopbaan ervaren advocaat

Wij onderscheiden ons van andere kantoren door onze aandacht voor de verdere ontwikkeling van onze ervaren advocaten, van medewerker tot partner. Wij verwachten van al onze ervaren advocaten dat zij echte specialisten zijn. En dat zij gerenommeerde specialisatie-opleidingen volgen.

Wij hebben niet alleen oog voor vakinhoudelijke kennis. Wij vinden jouw ontwikkeling van professional naar ondernemer, van begeleid worden tot het zelf begeleiden/ coachen en van advocaat naar manager minstens zo belangrijk. Een mentor ondersteunt je hierbij. Jouw persoonlijk ontwikkelplan wordt steeds besproken en waar nodig sturen we bij. Maar we helpen je ook met het opstellen van een businessplan en geven je de gelegenheid en ruimte om als ondernemer te acteren. En om een actieve rol te spelen binnen een sectie.

 

DVDW Academy

Daar waar interne opleidingen binnen de advocatuur vaak ophouden bij advocaat-stagiaires, hebben wij binnen de DVDW Academy een groot aanbod aan cursussen en trainingen ontwikkeld voor onze ervaren advocaten.

Lees meer over ons opleidingsprogramma voor onze ervaren advocaten via de DVDW Academy.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met onze personeelsadviseur of stuur een e-mail naar werkenbij@dvdw.nl.

 

Marleen_kader

Marleen de Vos

T: 010 4400 500

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Uitsluitend kandidaten die aan het functieprofiel voldoen zullen wij een reactie geven.

 

Wil je ook bij DVDW aan de slag?

Bekijk dan onze vacatures.

Werken bij

doorgroeien van ervaren advocaat tot topprofessional

Print deze pagina