DVDW Advocaten

De DVDW Cultuur

Advocatuur...dat is hard werken! Ja, ook bij DVDW Advocaten werken wij vol passie voor de belangen van onze cliënten. Als je jouw werk net zo leuk vindt als wij, is hard werken geen probleem. Zonder haantjesgedrag. Bij ons geldt: Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Gewoon de beste willen zijn door het leveren van kwaliteit op een professionele manier. Dit gaat natuurlijk samen met goed en prettig met elkaar omgaan. Lol hebben is hierbij minstens zo belangrijk. Maar ook bijpraten over het weekend of over de opleiding. Of bij elkaar binnen lopen om samen te sparren over de beste aanpak in een zaak.

 

Middelgroot advocatenkantoor

DVDW Advocaten is een jong kantoor. Ontstaan in 2004 toen een aantal advocaten, onder meer afkomstig van grotere advocatenkantoren, hun krachten bundelden. Gestart met vestigingen in Den Haag en Rotterdam. Nu uitgegroeid naar een middelgroot advocatenkantoor met circa 80 medewerkers. Groot genoeg voor aansprekende cliënten en zaken. Met een unieke combinatie van de transactie- en procespraktijk.

 

Informele sfeer

Bij DVDW Advocaten gaan wij informeel met elkaar om. Dat herken je door de open deuren, waardoor je makkelijk bij elkaar naar binnen loopt. Bij iedereen: van secretaresse tot partner, van student-stagiaire tot het bestuur. De ongedwongen sfeer vind je ook terug tijdens de diverse kennisbijeenkomsten en de vele sociale activiteiten die wij organiseren. Onderlinge contacten, ook tussen de beide vestigingen, worden versterkt tijdens onder andere het jaarlijkse kantooruitje, het kerstdiner, de zomerbarbecue, het jaarlijks sectie-uitje of de vrijdagmiddagborrel. 

 

Ervaar het zelf

Om zelf de sfeer bij ons te ervaren bieden wij verschillende mogelijkheden. Kijk bij Ontmoet DVDW voor de actuele activiteitenagenda.

DVDW winnaar Gouden Zandloper 2013

Gouden Zandloper 2013_rechts

De Gouden Zandloper is de onderscheiding voor het snelst groeiende advocatenkantoor in de periode 2009-2013.

Pas jij bij ons?

Solliciteer en vertel waarom jij denkt dat je samen met ons verder kunt groeien.

................................................................................................................

Nog niet overtuigd?

Lees dan ook eens de 'Week van...' of kom de sfeer proeven tijdens één van onze kennismakingsactiviteiten.

...............................................................................................................

Onze cultuur

een goede mix van hard werken en ontspannen

Print deze pagina